Things for seniors to do to keep those “aging brain cells” active.
And for you, younger ones, to get them growing!!
Thanks to Ron Misurka for sharing with us!
1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
4. How much dirt is there in a hole… that measures two feet by three feet by four feet?
5. What word in the English Language… is always spelled incorrectly?
6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?
7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
8. What was the President’s Name…in 1975?
9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?
10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
ANSWERS ARE BELOW – NO PEEKING ๐
ย
ย
1.ย Johnny’sย mother hadย threeย children.ย Theย first childย was namedย April.ย Theย second childย was namedย May.ย What wasย the thirdย child’s name?
ย
Answer:ย Johnny, ofย course.
ย
2.ย There is aย clerk at theย butcher shop,ย he is fiveย feet tenย inches tall,ย and he wearsย size 13ย sneakers.ย ย What does heย weigh?
ย
Answer:ย Meat.
ย
3.ย Before Mt.ย Everest wasย discovered,ย what was theย highestย mountain inย the world?
ย
Answer:ย Mt. Everest;ย it just wasn’tย discoveredย yet. ย [You’reย not very goodย at this areย you?]
ย
4.ย How much dirtย is there in aย hole thatย measures twoย feet by threeย feet by fourย feet?
ย
Answer:ย There is noย dirt in aย hole.
ย
5.ย What word inย the Englishย Language isย always spelledย incorrectly?
ย
Answer:ย Incorrectly
ย
6.ย Billy was bornย onย Decemberย 28th, yetย his birthdayย is always inย the summer.ย ย How is thisย possible?
ย
Answer:ย Billy lives inย the Southernย Hemisphere.
ย
7. Inย California,ย you cannotย take a pictureย of a man withย a wooden leg.ย ย Why not?
ย
Answer:ย You can’t takeย pictures withย a wooden leg.ย ย You need aย camera to takeย pictures.
ย
8.ย What was theย President’sย Name in 1975?
ย
Answer:ย Same as is itย now – Donaldย Trump ย [Oh,ย come on …]
ย
9. Ifย you wereย running aย race, and youย passed theย person in 2ndย place, whatย place wouldย youย be in now?
ย
Answer:ย You would beย in 2nd.ย Well,ย you passed theย person inย second place,ย not first.
ย
10.ย Which isย correct toย say, “The yolkย of the egg areย white” or “Theย yolk of theย egg is white”?
ย
Answer:ย Neither, theย yolk of theย egg is yellowย [Duh]
ย
11.ย If a farmerย has 5ย haystacks inย one field andย 4 haystacks inย the otherย field, howย manyย haystacksย would he haveย if he combinedย them all inย another field?
ย
Answer:ย One.ย If heย combines allย of hisย haystacks,ย they allย become one bigย one.